• Wij geloven in persoonlijke aandacht en goede adviezen. Daarom komen wij bij je thuis met onze unieke kleurenanalyse. Lijkt het je leuk om een kleurenworkshop thuis te organiseren? Ben je ook benieuwd welke kleuren jou het beste staan? Samen met My Color Passport organiseer je een onvergetelijke avond voor je vrienden (innen) en natuurlijk voor jezelf.

 

Wat maakt een My Color Passport Party uniek?

Dankzij My Color Passport ontvang je jouw persoonlijke kleurenanalyse gebaseerd op de ondertoon van de huid, jouw oog- en haarkleur. Voor het eerst wordt er rekening gehouden met de ondertoon van de huid, dé belangrijkste factor in het bepalen van de juiste make-up kleuren. Bovendien is dit niet het enige wat uniek is aan de My Color Passport Party. Wat kan je nog verwachten dankzij jouw persoonlijke analyse:

 •   My Color Passport combineert een fysiek paspoort met een digitale app op je mobiel.

 •   Een persoonlijke kleurencoach 24/7.

 •   Je ideale kleuren altijd bij de hand in je handtas of op je mobiel.

 •   Neem een foto van een outfit en de app vertelt je of de kleur bij jou past of niet. 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Eerst en vooral neem je contact op met ons. Dit kan door een mailtje te sturen naar hello@mycolorpassport.be met de vermelding ‘My Color Passport Party + naam gastvrouw’. In deze mail geef je ons idealiter reeds enkele mogelijke data door waarop de workshop georganiseerd kan worden. Vervolgens gaan wij voor jou opzoek naar een My Color Passport PRO bij jou in de buurt. Samen met een My Color Passport PRO kunnen we dan dé geschikte data voor jouw My Color Passport Party vastgelegen.

Als gastvrouw raden wij aan om een hapje en een drankje te voorzien voor je gasten. Iets fris, een glaasje wijn of een cavaatje kan steeds voor de juiste sfeer zorgen. Onze PRO komt een halfuur op voorhand om alles klaar te zetten en er samen een gezellige avond of namiddag van te maken.

 

Hoeveel gasten nodig je uit?

Wij vragen zeker niet om je hele facebook vriendenlijst uit te nodigen. Wel is het leuk als er eens 8-tal deelnemers zijn (dit is inclusief de gastvrouw). De My Color Passport Party is een combinatie van een homeparty en een workshop. Onze My Color Passport PRO zal namelijk samen met jou ontdekken welke kleuren jou het beste passen. Daarnaast kan je ook al je vragen over combinatie tips en dergelijke stellen. Elke deelnemer krijgt namelijk leuke tips en adviezen over:

 •   Welke kleuren het beste bij jou passen.

 •   Hoe je jouw kleuren kan combineren.

 •   Tips rond make-up: wat is jouw ideale blush, oogschaduw of lipstick.

 •   Welke geuren bij jou passen.

 •   Welke alternatieve haarkleuren jou zouden staan.

 •   Hoe je zwart, grijs & wit kan dragen en combineren.

 •  

 • Om deze reden dienen wij ook op voorhand het precieze aantal deelnemers te weten. Onze PRO moet namelijk voldoende tijd uitrekenen om bij iedereen een kleurenanalyse af te nemen. Een My Color Passport Party kan al vanaf 5 gasten (inclusief gastvrouw). Voor een groep tussen 5 en 10 personen zal onze PRO ongeveer een 3 à 4 uur nodig hebben. Indien er meer dan 10 personen aanwezig zijn dien je ook meer tijd uit te trekken voor je My Color Passport Party (20 minuten per extra persoon). 

 

Het geschenk voor de gastvrouw*.

Als organisator van je My Color Passport Party ontvang je van ons ook nog een extra geschenkje. Op het einde van de avond ontvang je namelijk een My Color Passport cadeaubon. Deze kan je later aan iemand die er niet kon bij zijn extra schenken. Met deze cadeaubon kan je jouw kleurenanalyse laten uitvoeren bij een erkend My Color Passport Expert Center bij jou in de buurt. Je vindt ze op mycolorpassport.com.

 

Hoeveel plaats heb je nodig?

De grootte van je huis is niet belangrijk. Een tafel om het analysemateriaal op te plaatsen en een plekje voor al je gasten om te zitten is al voldoende. Wist je trouwens dat een kleurenanalyse best bij daglicht gebeurd? Als het weer het toelaat is het dus heel leuk om een My Color Passport Party op je terras of in de tuin te organiseren.

 

Hoe zit dat nu financieel?

Zoals je al kon raden krijg je jouw kleurenpaspoort meteen mee naar huis. Je hoeft dus niet te wachten tot jouw product geleverd wordt. Om deze reden vragen wij dan ook om op voorhand de betaling over te maken. Een My Color Passport Party voor 5 deelnemers komt op een totaal van €200. Indien je meer dan 5 deelnemers hebt bedraagt de prijs €38 per extra persoon.

 

Wat krijgt elke deelnemer tijdens de My Color Passport Party?

Een My Color Passport PRO bij jouw thuis die je alles over de wondere wereld van kleur verteld.

Daarnaast is elke PRO is gespecialiseerd is een specifiek domein: van stijladvies tot make-up artieste tot zelf opruimen van je kleding kast. De ideale kans dus om de expert om raad te vragen.

Een persoonlijke My Color Passport kleurenanalyse gebaseerd op de ondertoon van je huid, jouw oog- en haarkleur.
Je ontvang meteen jouw handige kleurenpaspoort met 24 persoonlijke kleuren. Daarnaast kan je aan de hand van dit handige paspoort meteen combinaties maken.
Bovenop jouw fysieke paspoort krijg je ook toegang tot de My Color Passport app. Jouw digitale kleurenwereld. In deze app vind je maar liefst tussen de 200 en 400 kleuren voor jouw type.
Het My Color Passport digitale trendmagazine #TrendMag met kleuradvies per seizoen. In dit magazine kom je niet alleen te weten wat de nieuwe trendkleuren zijn. Daarbovenop ontdek je ook wat mode is dit seizoen.
Via al onze platformen krijg je wekelijkse inspiratie en ideetjes op het gebeid van fashion en decoratie. Altijd al jouw interieur onder handen willen nemen? Laat je inspiren door My Color Passport.
Een zelfverzekerd gevoel bij al je kleurkeuzes! Gedaan met miskopen! 

 

 1. Veel plezier in het ontdekken van jouw ideale kleuren, Surf gerust naar mycolorpassport.com voor meer info.

  Het My Color Passport team

  +32 3 432 00 01